keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tv-ohjelmaan (?) ja ihanaa matkailua Etela-Englannissa :)


Muutamat viime paivat ovat vierahtaneet ihanissa lomatunnelmissa Etela-Englannissa Kentin alueella; on koettu Folkestone, Canterbury seka Dover. Mahtavia paikkoja, kokemuksia ja uusia tuttavuuksia! Romanttinen muutaman paivan reissu rakkaan kanssa piristaa aina! :) Tuon reissun teemme ehdottomasti uudestaan, mutta silloinkaan ei mieluusti kovimpana kesasesonkina... Mieluummin kevaalla, syksylla tai talvella, kun joka paikkaan ei tarvitse jonottaa tai odottaa ruuhkan keskella. Kesalla tuollaiset paikat ovat taynna nuorisojoukkoja seka lapsiperheita, joten tallaisena aikana on parempi tutustua paikkoihin - saa olla rauhallisissa tunnelmissa :) Ekat kuvat ovat Folkestonesta, enjoy... ;)





















Seuraavat kuvat upeasta Canterburysta...

















Ja nama alla olevat ovat Doverista...









Nammmmmm, whelks... :)


Niin tosiaan, tuohon otsikkoon liittyen viela... Jalleen tuli pyynto osallistua eraaseen tulevaan tv-projektiin, mutta yhakin no thanks kaikelle tosi-tv:lle. Kyseessa on jokin hengenpelastukseen liittyva ohjelma, luultavasti taas jostain ulkomailta ostettu formaatti, kuten aina... ;) Siihen siis pyydettiin mukaan kilpailijaksi. Kuntoilen ja urheilen itsenaisesti mielellani, mutta en halua "ahkimaan" ja hikoilemaan televisioon. Se ei vain tunnu sopivalta, mutta kiitos silti pyynnosta ;)

Nyt oikein ihanaa keskiviikkoa teille kaikille, kuullaan jalleen pian!
http://www.seiska.fi/user/profile/Jasmin-M%25C3%25A4ntyl%25C3%25A4

Teidan Jasmin xxx


2 kommenttia:

  1. Hei Jasmin,

    ihania kuvia. Teillä oli varmaan tosi kiva ja romanttinen(kin) matka. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja ikävä nähdä, miten toiset ihmiset arvostelevat sinua, ikäänkuin paremmin tietäisivät asiasi. Toivon teille molemmille kaikkea hyvää: onnea ja rakkautta. Olet rohkea nainen!

    VastaaPoista
  2. Kerrassaan hurmaavia kuvia, kiitos niistä! Nyt iski hurja matkakuume ja nimenomaan Englantiin. Lueskelen aina silloin tällöin blogiasi ja minusta se on aivan ihana. Positiivisuutesi on kerrassaan mahtavaa! Ja sinä se vaan kaunistut vuosien mittaan.

    VastaaPoista

Osallistujat