lauantai 28. huhtikuuta 2012

Zagapo Rodos!
















Aurinkoisia kuulumisia jälleen kauniilta Rhodokselta, tänään sain päivän ihan vain itselleni ja vietinkin sen kierrellessä uudessa, sekä vanhassa kaupungissa; tapasin ihania tuttujani, hankin uusia kesävaatteita ja ihastelin aina uudestaan lumoavia maisemia :) Maanantaina siirryn varsinaiseen työpaikkaani, eli Hotel Solemariin, joka on kyllä vain muutaman minuutin bussimatkan päässä täältä Blue Baysta - tulen silti ikävöimään tämän hetkisiä asuintovereitani, eli Aniaa ja Siobhania, mutta näemme tästä eteenpäinkin vähintään viikoittain. Onneksi niin, sillä he molemmat ovat ihan huipputyyppejä ja todella hyviä ystäviä minulle :)

Kuulemisiin ja kaikkea hyvää sinne koti-Suomeen!

Teidän Jasmin

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Mahtavuutta :)


Terveisiä jälleen täältä Rhodokselta, nyt enemmänkin kuvien muodossa :)

Pomoni Billyn seurassa Kiotari Bayssa

Minä ja Siobhan

Minä, Dex, Siobhan ja Billy



Tyttöjen ja Billyn seurassa ajelulla :)


Parvekkeellamme Anian seurassa



Suuntaamassa illanviettoon tiimiporukallamme :) 


Dex ja Billy :)



Ania, minä ja Siobhan :)

Billyn luona illanvietossa 21.4.2012 :)

Hauskaa on siis ollut ja se tulee tästä vain jatkumaan! Meillä on ihana porukka tänä vuonna ja olen onnellinen siitä, että sain jatkaa tätä työtä tänäkin sesonkina :)
Halaukset Suomeen!

Teidän Jasmin

torstai 19. huhtikuuta 2012

Opa Opa ja terveiset aurinkoisesta Kreikasta :)

Ania, minä ja Siobhan :)

Viikko sitten torstaina saavuin tänne unelmieni saarelle, Rhodokselle ja voin vain todeta, että jo tämäkin aika on mennyt hurjaa vauhtia ja uusia ihania kokemuksia, sekä muistoja luodessa! Pomoni oli minua vastassa lentokentällä, ja siitä alkoi tämä pari viikkoa kestävä treeni- ja harjoittelujakso, 27.4. alkavat sitten jälleen työt :)

Olemme treenanneet useita uusia tansseja, sekä show-numeroita, mm. Sister Act -elokuvaan perustuvan shown, josta tulee aivan mahtava - täynnä laulua, tanssia ja näyttelemistä. 1.5. siirryn Hotel Solemariin töihin, joka on ihan tässä Blue Bayn vieressä, ja samoja esityksiä tullaan tekemään myös siellä. Asun tällä hetkellä kahden tytön kanssa, toinen on Englannista ja toinen Puolasta - ovat molemmat todella hauskoja ja varsinkin englantilainen Siobhan on ollut erittäin innokas myös suomen kielen opettelemisessa :) Solemarissa tulen jakamaan asunnon yhden tytön kanssa ja voin vain veikata, että tästä kesästä tulee vähintään yhtä hyvä, kuin viime kesästä ;)

Kaikki siis mahtavasti täällä ja olen todella onnellinen kaikin puolin - toivottavasti sinne Suomeenkin tulee kesä pian, täällä on saanut useina päivinä kulkea vain kesämekoissa, tai shortseissa ja topissa :)

Ihana Lindos :)

Siobhanin kanssa viettämässä tyttöjen iltaa Lindoksessa












Ilmoittelen täältä jälleen sopivan paikan tullen :)

Teidän Jasmin

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Adio Suomi kai Yassou Ellata! :)


Nyt tämä neitonen tosiaan on aloittanut matkansa kohti Kreikkaa ja Rhodosta! Tällä hetkellä majailen Hiltonissa Helsinki-Vantaalla ja aikaisin aamusta mennään kohti Kööpenhaminaa ja sitten Ateenaan - iltapäivällä huomenna pitäisi kuitenkin olla jo Rhodoksellakin :) Halusin vielä toivottaa teille kaikkea hyvää tälle keväälle; kuulumisia ja kuvia saatte nähdä ja kuulla tämänkin matkani varrelta aina kun aikaa riittää... Ja syksyllä olen jälleen Suomessa ja Oulussa <3



Pusut ja halaukset kaikille :)

Teidän Jasmin

Osallistujat