lauantai 1. joulukuuta 2012

Mahtavaa joulukuuta!


Eilen, eli perjantaina olimme jalleen paikallisella klubilla viettamassa iltaa rakkaani ja hanen tyttarensa Emman kanssa - mukavaa oli, enka parempaa seuraa voisi edes toivoa! :) Tanaan lauantaina olemme vain rentoutuneet; mina kokkasin herkullisen illallisen, ja hemmottelin Dennista kuumalla vaahtokylvylla ;) Iltaa vietamme ihan vain kahdestaan, silla huomisen illan olemme klubilla Denniksen perheen ja lahimpien ystavien seurassa. Ensi viikolla palaan Suomeen ja Ouluun, joten haluamme viettaa yhteisen illan kaikkien laheisten kanssa viela ennen sita :) Onneksi Dennis seuraa minua Suomeen reilun viikon kuluttua - olen niin tottunut olemaan, kuin paita ja peppu hanen kanssaan! ;)

Denniksen nuorimman tyttaren Emman kanssa 30.11.2012 :)

Saavuimme Helmsleyyn :)




















Vierailulla Saltburnissa :)













Ilmoittelen taalta viela ennen koti-Suomeen paluutani, nyt oikein ihanaa tanaan alkanutta joulukuuta kaikille! :) Huomenna sunnuntaina on myos 1. Adventti, joten muistakaa sytyttaa sen kunniaksi se yksi ja ensimmainen kynttila!

Teidan Jasmin

3 kommenttia:

  1. Oot ihan uskomattoman kaunis nainen, suomen kaunein julkkis! Oon tosi iloinen tuosta sun ja denniksen suhteesta, olette tosi mukavan oloinen pariskunta!

    VastaaPoista
  2. Heippa Jasmin! Sitä piti kysymäni, että oletko uskaltautunut auton rattiin siellä? Itsellä kynnys ajella 'väärällä puolen' tietä ois aika suuri... Toiv.olet minua rohkeampi, hih! :) Ihanaa loppulomaa Dennisin luona ja tervetuloa takaisin koto-Suomeen! Terkuin, Marja

    VastaaPoista
  3. Rakastan sun blogia! Kirjoitat hyvin, ja hallitset mahtavan kirjoitustaidon, joten kirjoittamasi teksti on ns. helppo lukea. Joidenkin julkkisten blogit ovat aivan kamalia tekstin ja tarinoiden tylsyyden takia. Suurena vikana on sekin, ettei jotkut kirjoittajat hallitse lainkaan kirjoitustaitoa ja teksti on aina vain iso sekamelska. Sinulle pisteet taidostasi ja muutenkin tuosta, millaiselta naiselta vaikutat! Olet aikuistunut ja kaunistunutkin tosi paljon vuosien aikana, olet oppinut mokistasi ja olisit hieno esimerkki monelle! Kaikkea parasta teille miehesi kanssa ja tervetuloa sinulle takaisin Suomeen.

    VastaaPoista

Osallistujat