tiistai 27. marraskuuta 2012

Yhteinen tulevaisuus, mutta rauhallisesti :)


Parin viime paivan ajan taalla Englannissa on vain satanut ja satanut... Blaah! Toissapaivana, eli sunnuntaina kavimme kuitenkin pienella ostos- ja turistireissulla lahikaupunki Redcarissa; minun ja Denniksen seurana oli myos hanen 15-vuotias tyttarentytar Hayley :) Han on todella kaunis neitokainen, joka tulee taatusti murskaamaan lukemattomia sydamia! Han on myos ihan parasta shoppailuseuraa - loysimme ihania, mutta edullisia vaatteita ja tuotteita Denniksen ihmetellessa vieressa ;)

Em. Hayley on Todella innoissaan siita, etta olen yhdessa hanen isoisansa kanssa :) Han on jo julistanut olevansa morsiusneitoni haissamme, kun (joskus) tulevaisuudessa menemme naimisiin Denniksen kanssa ;) Kun kiersimme lukuisia eri liikkeita ja kauppoja sunnuntaina, Hayley bongaili siina samalla todella kauniita juttuja ja asusteita noihin tuleviin haihimme. Mina yritin hanta hieman toppuutella ja Denniksen valtasi jonkin sortin tuskahiki ;) Rehellisesti sanottuna olemme molemmat varmoja siita, etta haluamme menna naimisiin tulevaisuudessa, mutta nyt nautimme kuitenkin kihloissa olemisesta kaikessa rauhassa.

Kun jossain vaiheessa on haiden aika, haluan ehdottomasti juhlistaa liittoamme niin Englannissa, kuin Suomessakin. Unelmahaani ovat pienimuotoiset ja intiimit; kunhan perheemme ja lahimmat ystavamme ovat paikalla ja kaikki nauttivat olostaan :)




Rakas :)







Uuden lempimekkoni loysin Primarkista :)

Tassa muutamat linkit lempikauppoihini taalla Englannissa - mikali suunnittelette matkaa tanne, muistakaa nuo nimet :) Ihania ja edullisia tavaroita seka vaatteita, joten suosittelen noita todella!


Huomenna eli keskiviikkona kiertelemme ihastelemassa kauniita jouluvaloja, jotka ovat nyt esilla joka puolella kaupunkia - rakastan joulua ja tuolla tavoin sen tunnelmaan paasee kunnolla kiinni!

Lisaa kuulumisia jalleen pian :)

Teidan Jasmin

4 kommenttia:

  1. Moikka!
    Voisitko kertoa mitkä piirteet Denniksessä veivät sulta ns. jalat alta?
    Luonteessa, ulkomuodossa?
    Oletteko miettineet lapsen hankkimista?
    Onnea teille! :)

    VastaaPoista
  2. Hei ja onnea teille kummallekin tulevaan, ootte minusta oikein sopivan oloinen pariskunta. Vaikutatte niin onnellisilta kun ootte kimpassa, se on hieno huomata!

    VastaaPoista
  3. Tätä sinun Blogia on mukava lueskella. Ja kuvat kertoo paljon. Ei muutako mukavaa joulun odotus aikaa. Tuohan miehesi Ouluun näytille.

    VastaaPoista
  4. Oli taas kerran kiva lukea kuulumisia sieltä maailmalta. Haluas teille molemmille!

    VastaaPoista

Osallistujat