lauantai 10. marraskuuta 2012

Terveiset Englannista :)


Iloinen tervehdys taalta Englannista ja kihlattuni Denniksen kotikaupungista, Middlesbroughsta! Saavuin tanne viime maanantaina, ja tama viikko on kylla kulunut todella nopeasti. Olen tavannut Denniksen lapset seka heidan perheensa, sisarukset ja parhaat ystavat - olen tuntenut oloni erittain tervetulleeksi ja kaikki ovat todella onnellisia puolestamme :) Denniksen lapset Emma, Tracy ja Steven ovat ihan mielettoman hauskoja ja ihania ihmisia; heidan kanssaan olenkin ollut paivittain tekemisissa. Postaan teille nyt runsaasti kuvia taalta, niin naette tekin hieman tata paikkaa seka takalaista lahipiiriani :)

Emman, Tracyn ja Denniksen kanssa :)

Emma, Tracy, mina, Dennis seka Steven ja hanen vaimonsa :)

Ihanan Emman kanssa

Muru :)

Visiitilla Denniksen veljen luona

Stewart Parkissa















Emman suloinen koira Lola :)


Emman toinen ihanuus Charlie :)


Murut ;)


Tanaan eli lauantaina vietamme iltaa Stocktonissa eraan Daveyn 50-vuotisjuhlissa; haneen, seka hanen sukuunsa tutustuin viime vuonna Kreikassa. He olivat hotellissamme kahden viikon lomalla, ja koko sen ajan olin kuin osa heidan perhettaan! He ovat kaikki olleet ihan maailman iloisimpia sen vuoksi, etta menin kihloihin sellaisen miehen kanssa, joka asuu miltei heidan naapurissaan! ;) Tanaan sitten Denniskin tapaa heidat ja on hienoa, etta mina saan esitella hanelle hanen kotikaupunkinsa ihmisia :)

Ensi viikolla menemme ainakin Whitbyyn ja Yorkiin seka tutustumme kylaan, jossa on  filmattu Yle 1:lla nahtava Heartbeat (Sydamen asialla) -sarja. Odotan sita todella kovasti, koska olen ollut vuosien ajan ihan koukussa siihen sarjaan ja rakastan sellaisia kylia seka maisemia!

Dennis on esitellyt minulle jo nyt kaikenlaisia paikkoja ja han on ollut muutenkin aivan ihana. Kolmen paivan paasta, eli 13.11. olemme olleet puoli vuotta yhdessa! Siita paivasta haluan tehda erityisen hyvan, sen olemme molemmat ansainneet :)


Ilmoittelen taalta jalleen pian!

Teidan Jasmin

Osallistujat