torstai 22. marraskuuta 2012

Onnea Suomi ja tv-katsojat! ;)

Vaikka yhakin olen taalla Englannissa, kayn tasaisin valiajoin lukemassa, mita Suomessa tapahtuu - niin normi uutisissa, kuin viihteessakin. Minua on nyt kahtena vuonna perakkain kosiskeltu mukaan Viidakon tahtoset -sarjaan ja nythan tuon uuden kauden kuvaukset ovat jalleen kaynnissa. Jo viime vuonna (osallistujajoukon nahtyani) iloitsin, etten halunnut mukaan... Hyviakin tyyppeja siella oli kisaamassa, etupaassa Henna ja Susannat - heidan kanssaan olisin taatusti tullut toimeen, mutta esim. jonkun Aitolehden lapsellinen ja huomionhakuinen raivoaminen ja riehuminen olisi saanut minut vaikka uimaan pois viidakosta ;)

Joka tapauksessa viime vuoden kisaajat olivat sentaan miltei kaikki olleet vuosia julkisuudessa, joten ihmiset tiesivat ja tunsivat heidat... Taman vuoden joukko taas on taynna toistaan tuntemattomampia kasvoja, joten ihmettelen, milla ohjelman kiinnostavuus saadaan pidettya korkealla. Kun ajattelen, mista ensi vuoden osallistujat "kaivettaisiin", niin uskon taman ohjelmasarjan jaavan kahden kauden mittaiseksi. Allekirjoittanut ainakin seikkailee paljon mieluummin kihlattunsa kanssa Englannissa, kuin esim. BB-"tahtien" kanssa viidakossa :)

Viime tiistaina, eli 20.11. vietimme upean paivan Yorkissa - todella kaunis ja mielenkiintoinen kaupunki, jota ei yhdessa paivassa saa millaan kahlattua lapi! Laitan tanne kuvia tuosta reissusta heti, kun saan verkkoalbumiini lisaa tilaa... Tai siis heti, kun saan apua tuohon asiaan ;)

Tanaan vuorossa on shoppailupaiva; suuntana naapurikaupunki Redcar (se on taynna erittain hyvia ja laadukkaita liikkeita), josta haalin mukaani lahjoja ja muita tavaroita jouluksi. Sen lisaksi himoan sielta tiettyja asusteita ja kauneudenhoitotuotteita :) Kun palaamme Redcarista, vaateostokset kutsuvat minua Middlesbroughin Matalan-liikkeessa! Kaikki vaateostokseni teen siella, seka nyt tulevan viikonlopun aikana Primark-liikkeessa :) Wohoo!

Kuulemisiin, ja mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Teidan Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat