tiistai 6. joulukuuta 2011

Lunta vihdoin Oulussakin :)


Vihdoinkin olemme saaneet lunta Ouluun, ainakin toistaiseksi! Kaikki näyttää heti paljon kauniimmalta ja pirteämmältä :) Itsellä ei kyllä ole tänään ollut niin hirveän pirteä olo, koska eilen tuli vietettyä iltaa hyvän ystävän, ruoan ja viinien seurassa - pitkästä aikaa kävin jopa baarissa. Siellä viihdyimme tosin vain reilun tunnin, kun tätä neitokaista rupesi väsyttämään... Surullista, mutta totta. Ilta oli mukava kaikin puolin, ja tänään olen kyllä ollut iloinen siitä, että lähdimme hyvissä ajoin kotiinkin ;) Tämä itsenäisyyspäivä on sujunut ja sujuu siis erittäin rauhallisissa merkeissä; leffoja katsellen, salaattia syöden ja huomista odotellen.


Huomenna menen taas heti aamusta hommiin Oulun Cafe Niinistöön - eilenkin olin siellä päivystämässä ja mukavia tuttujahan siellä tapaa aina kahvittelun ja jutustelun merkeissä :) Osoitteesta Kauppurienkatu 4 löydätte kahvilamme, sekä minut! Tervetuloa sinne! Meillä on myynnissä myös erittäin makeita ja laadukkaita Cafe Niinistö -tuotteita, jotka ovat myös hyviä joululahjaideoita - vinkkinä teille kaikille ;)



Tänään on tullut pidettyä myös jälleen yhteyttä Kreikassa kesän aikana tapaamiini ihaniin ihmisiin/uusiin loistaviin ystäviini ja yhdessä olemme muistelleet kaikkia hauskoja asioita, joita siellä tuli tehtyä. Ikävä on heitä kaikkia, samoin sitä kuumuutta ja ihanaa aurinkoa, rantoja, työtovereita, hotelliamme sekä ennen kaikkea siellä vallinnutta mahtavaa fiilistä. Eniten kaipaan Liettuassa asuvaa kollegaani, eli Daliaa, jonka kanssa olen tuossa alla olevassa kuvassa. Jossain vaiheessa haluan ehdottomasti mennä vierailulle Liettuaan hänen luokseen - on kuitenkin aika lähellä, koskaan aiemmin en ole siellä käynyt ja siellä kaikki on kuulemma todella edullista... :) Tutustumisen arvoinen ja loistava vierailukohde siis!

Mukavaa itsenäisyyspäivän jatkoa teille kaikille, kirjoitellaan jälleen!


Teidän Jasmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Osallistujat