tiistai 20. heinäkuuta 2010

Kesätapahtumasta toiseen :)




Heinäkuussa 2010 äidin seurassa

Viime ajat ovat kuluneet hyvinkin pitkälle kesätapahtumia kierrellessä - paljon ihmisiä on tavattu ja Kokoomuksen tapahtumia tälle kesälle sekä alkusyksylle suunniteltu. Viime lauantain olimme Oulun Rotuaarilla jakamassa lapsille ilmapalloja ja niitä menikin 500 - 600 kappaletta, eli koko päivä sujui mukavasti rupatellessa ja nauttiessa samalla ihanasta kesäpäivästä :) Kaikki tuntuivat olevan hyvällä mielellä ja juttutuulella - mielestäni meidän, jotka olemme kuntapolitiikassa mukana, on erittäin tärkeätä olla ihmisten tavoitettavissa. Kaupunkilaisille on hyvä antaa mahdollisuus kertoa meille ajatuksistaan ja niistä asioista, mitkä he kokevat tärkeimmiksi. Kuunteleminen, keskusteleminen ja ihmisten parissa oleminen on tärkeätä muistaa myös näin muulloin, kuin ainoastaan vaalien alla.

Rotuaari Piknikin tunnelmissa ja Kokoomuksen hengessä :)



Sunnuntaina olikin sitten vuorossa pienoinen kierros - ensin poikkesimme Kiimingissä, josta eräs Jalmari lähti polkupyörällä Helsinkiin. Hänen tapaamisensa ja matkaan lähtönsä jälkeen vuorossa olivat Kuivaniemen markkinat, jotka olivat yllättävän suuret ja väkeä oli paikalla erittäin hyvin. Ilta vierähti vuorostaan sitten Pyhäjärven kesäteatterissa, Kesäheinässä Kultala -nimisen esityksen parissa. Näytelmä oli historiaan pohjautuva, eikä niin kepeä, kuin useimmat kesäteattereissa pyörivät esitykset. Siitä huolimatta se oli oikein hyvä ja mielenkiintoinen, joten olin ilolla mukana.


Kultalan porukka 18.7.2010

Tänään saan taas pakata matkalaukkuni ja käyn hakemassa junalipun torstaille valmiiksi, jolloin suuntaan heti aamusta kohti Lahtea ja siitä Orimattilaan. Vuosi on kulunut aivan järjettömän nopeasti, sillä tämän viikon to-la, eli 22.-24.7. viihdytään jälleen vuosittaisilla Kehräämön Kantreilla. Olen siellä juontamassa ja emännöimässä kyseistä tapahtumaa yhdessä Riitta Väisäsen kanssa - jo neljättä vuotta putkeen! Ehdottomasti yksi kesän perinteistä ja samalla yksi kesän huippukohdista :) Seuraavan linkin takaa löydätte Kantreista enemmän tietoa, joten tutustukaa: http://www.orimattilankehraamo.com/kantrit.php

Kantrit saivat kivasti mainosta myös MTV3:n viihdeuutispuolella eilisen haastatteluni yhteydessä: http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1157576/jasmin-mantyla-ihastui-ja-laihtui--katso

Palailen tänne jälleen uusien kuulumisieni parissa ja ohjaan teidät siten ainakin kantritunnelmaan :)

Oikein ihanaa viikkoa teille - nauttikaa kesästä ja läheisistänne!

Teidän Jasmin

maanantai 5. heinäkuuta 2010

Helteistä heinäkuuta!



Kesä ja helteet ovat nyt kirjaimellisesti täällä - ihanaa saada nauttia lämmöstä ja auringosta! Tämäkin päivä on mennyt mukavasti pihalla loikoillessa ja rusketusta hankkiessa, minä kun olenkin muuten niin kovin kalpea ;)

Juhannus meni nopeasti ohitse mukavien ihmisten parissa ja viime viikonloppuna sitä vasta hauskaa olikin. Olin perjantain ja lauantain, eli 2.-3.7. Raahessa Pekanpäivillä, niin vapaalla kuin politikoimassakin. Perjantai-iltana menimme kivalla porukalla festivaalialueelle nauttimaan mm. Anna Puun ja Happoradion keikoista - ihmisiä oli yllättävän vähän paikalla, mutta tapaamani tyypit olivat todella mukavia ja loistavaa juttuseuraa. Kyllähän siinä jotkut halusivat kovasti keskustella myös äskettäin tehdyistä ydinvoimalapäätöksistä, ja minähän tietenkin heille vastailin ja omat mielipiteeni perustelin. Itse siis toki olen koko ajan ollut uusien ydinvoimaloiden kannalla ja eduskunta teki mielestäni erittäin viisaasti niiden suhteen.

Perjantainen iltamme venähti "hieman" myöhään, mutta pirteänä suuntasimme puolueemme eduskuntavaaliehdokkaan, Pia Bergströmin kanssa lauantaina klo 10 Kokoomuksen teltalle jakamaan ilmapalloja, tarjoilemaan mehua, sekä tietenkin puhumaan politiikkaa. Teltalla päivystimme klo 10 - 14, ja tuona aikana väkeä kävi paikalla Todella paljon. Pistän teille tähän oheen muutaman kuvan, jotta pääsette paremmin mukaan tunnelmaan :)

Kokoomuksen teltalla Raahessa 3.7.2010
Minä ja Pia Bergström :)

Nimmareita, nimmareita :)

Maikulle suuret kiitokset ihanasta viestistä, joka vieraskirjaani oli ilmestynyt! Toki lapset kuolaavat ja sotkevat, mutta kyllä heitä silti voi lähelleni tuoda ;) Jokainen meistä on ollut lapsi itsekin, eivätkä mitkään pienet sotkemiset minua haittaa. Ystävät ja läheiset ovat tärkein asia, joten heitä todellakin kuuluu arvostaa, enkä voi heitä koskaan tarpeeksi kehua. Olen täällä varmaan aiemminkin kirjoittanut tästä, mutta saan olla tosi onnellinen siitä, millaisia ihmisiä olen elämääni saanut. Rakkaan perheeni ja lähimpien ystävieni lisäksi olen näiden puoluekuvioideni takia saanut tutustua kauan arvostamiini ja kunnioittamiini ihmisiin itse, ja olen siitä valtavan otettu ja iloinen. Ilahduttavaa on ollut varsinkin se, että ihmiset, joita on ihaillut jo pitkään, osoittautuvat tosielämässäkin sydämellisiksi ja miellyttäviksi uusiksi tuttavuuksiksi. Elämääni kuuluu paljon erilaisia tyyppejä, mutta jokainen rikastuttaa sitä valtavasti, enkä ikinä voisi puhua kenestäkään heistä negatiivisesti. Tärkeät ihmiset ja asiat tekevät elämästä arvokkaan, ei sitä yksin saa aikaan kukaan. Oikein ihanaa kesää sinullekin Maikku ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

Tänään saatiin myös näiden kotisivujeni etusivuun uutta ilmettä uuden kuvan muodossa - kyseinen otos otettiin nyt kesäkuun puolessa välissä Turun Ruissalossa :)

Lämmintä viikkoa teille, kuullaan jälleen!

Teidän Jasmin

Osallistujat