tiistai 30. maaliskuuta 2010

Huomisia hommia :)




Tervetuloa kaikille Oulussa ja lähistöllä majaileville huomenna tutustumaan uusiin kiuasmalleihin, osoitteeseen Voudintie 8! Itse olen siellä paikalla uutuuksia esittelemässä koko päivän ja ennen liikkeen aukeamista toimin jo mallina esitteen kuvauksissa, joten aikainen herätys on ainakin luvassa tälle neidolle... Päivä tulee varmasti menemään kivasti, kuten tuollaiset esittelypäivät yleensäkin - ihmisiä tavatessa ja kauppaa tehdessä aika kuluu kuin siivillä!

Toivottavasti huomenna tavataan :)



Teidän Jasmin

maanantai 29. maaliskuuta 2010

Päivän naurut!!!

Luojan kiitos, että olen vuosien saatossa oppinut nauramaan itselleni :) Kävin tänään pitkästä aikaa tuollaisen "lehtikierroksen" netissä ja löysin Hymyn sivuilta aika pöhkön, mutta myös hauskan kirjoitelman itsestäni... Voitte tsekata sen tämän linkin takaa: http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/toimittajat-paljastavat-tallaisia-lempijulkkusi-oikeasti-ovat-odotettu-jatko-osa-taalla

Hmm, onneksi tuon tuittupäisyyden olen aikuistuttuani saanut aisoihin - ainakin osittain. Vaikka olenkin (myös) kuntapoliitikkona nykyään, niin pakko myöntää, että tuo peiliin katselu tuntuu pysyvän mukanani aina, samoin kuin laittautuminen. Kun pikkutytöstä lähtien olen mallina toiminut ja julkisuudessa ollut, niin hankala siitä olisi eroon päästäkin. Viime aikoina olen muutenkin mallintöiden pariin palannut, niin kyllähän sitä haluaa ulkonäöstään huolehtia, ja pumpulipuikotkin ovat yhä erittäin pop! Ystäviä ei kuitenkaan näin aikuisiällä tule läpsittyä, joten jotain parannustakin on tapahtunut ;) Huh!

Toinen asiani koskee sitä, että teen juontokeikkoja nykyään myös Ohjelmatoimisto Team SimiSami Oy:n kautta ja minut, kuten muutkin juontajat löytyvät seuraavasta linkistä: http://www.simisami.com/juontajat

Että tällaista tällä kertaa, kuullaan jälleen!

Teidän Jasmin

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Gaalaa, kokouksia ja vaaleja



Kuluneen viikon maanantaina olin tosiaan juontamassa Oulun Madetojan salilla AC Oulun iltagaalan, joka oli aivan ihana ja viihtyisä tilaisuus. Juhlapuhujana oli Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxter, joka oli todella rento ja charmantti herrasmies. Kyseisen engelsmannin, sekä muutaman ulkomaalaisen pelaajan vuoksi juonsin gaalan suomen lisäksi myös englanniksi, ja siitähän minä nautin :)

Tiistaina vuorossa oli jälleen nuorisolautakuntamme kokous, ja kyllähän tuo viikko on kokouksien parissa vierähtänyt muutenkin.

Alkuviikosta MTV3:n viihdeuutiset tekivät pienen jutun sivuilleen tuosta "häiriköstäni", josta olen teille täällä aiemminkin kirjoittanut. Pitää nyt katsella, mitä sen naisen suhteen teen, mutta suuret kiitokset teille, jotka olitte minua tsempanneet vieraskirjassani kyseisen asian suhteen! Petsku, Aaltonen, Jorma Turunen ja Lucas - kiitos teille todellakin :) Teidänlaiset ihmiset piristävät aina ja on hienoa huomata, että noin ihania tyyppejä löytyy!

Perjantaina tuli istuttua iltaa erään likkakaverin luona ja kyllä tämä viikonloppu on nopeasti ohi hurahtanut... Nyt saa taas pestä käsiä tiuhaan tahtiin ja jännittää, osuuko tuo villinä ympäriinsä riehuva norovirus tai jokin vastaava jälleen omalle kohdalle. Olen täällä aiemminkin valitellut, että kaikki nuo kausitaudit tuntuvat aina kyllä löytävän tämän neidin ja muun muassa rakas ystäväni on joutunut olemaan potilaana koko viikonlopun em. taudin vuoksi... Noo, toivottavasti menee pian ohi ja tällä kertaa jättää allekirjoittaneen kokonaan väliin :)

Tulevan viikon keskiviikkona suuntaan malliksi eräisiin esitekuvauksiin heti aamusta ja loppupäivä meneekin samaisen firman esittelyhommissa, joten kivaa tekemistä on viikolla luvassa. Sen lisäksi saan suunnitella ja valmistaa pääsiäismenuun, johon kuuluu ainakin rukiinen jauhelihapiiras (johon käytetään siis lampaan jauhelihaa), sekä jo perinteeksi muodostunut omatekoinen pasha. Vaikka itse sanonkin, niin kyseinen pasha on paljon herkullisempaa, kuin kaupasta ostettava - nam!

Nyt sitten voitte ruveta jo odottelemaan sitä huhtikuun Arinan asiakaspostia, jonka mukana on äänestyslaput Arinan edustajistovaaleihin. Oma ehdokasnumeronihan on se 127, joten pitäkää se mielessä :)

Palaan jälleen asiaan, nyt oikein mukavaa viikkoa teille!



Teidän Jasmin

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Uusi ja parempi viikko alkakoon :)



Tänään on ollut ihanan aurinkoinen päivä, joten ulkona on tullut oltua ja nautittua (toivottavasti) kohta alkavan kevään kauneudesta. Kevät on ihaninta aikaa vuodessa, ja silloin kaikki tuntuu aina jollain tavoin uuden alulta. Vaikka tärkeimmät asiat ja ihmiset pysyvät samana, kaikkeen tuntuu tulevan uutta eloa ja pirteyttä :)

Kuluneella viikolla olen taas suunnitellut työkuvioitani ja maanantaina pääsin ilokseni jälleen mukaan kaupunginvaltuuston seminaariinkin. Vaikka jotkut minunkin lähipiiristäni ihmettelevät, miten politiikka voi olla kiinnostavaa, niin kyllä se minua kiinnostaa ja ennen kaikkea innostaa. Nautin suunnattomasti, kun saan olla mukana kuulemassa kaupunkiimme liittyvistä asioista ja jopa vaikuttamassa niihin - täytyy olla kiitollinen, kun minulle on annettu mahdollisuus olla mukana niissä asioissa, jotka oikeasti ovat minulle tärkeitä.

Huomenna päivällä suuntaan pariin palaveriin, ja illalla menenkin juontamaan AC Oulun järjestämää jalkapalloaiheista gaalailtaa Oulun Madetojan salille. Gaalaillan juhlavieraana on Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxter ja enemmän tietoa illasta saatte seuraavan linkin takaa: http://acoulu.fi/uutinen/20100301/ac-oulu-jarjestaa-gaalaillan-22-maaliskuuta-vieraana-stuart-baxter
Mikäli mukaan vielä mielitte, niin äkkiä vaan lippua varaamaan! Tervetuloa!

Muutama päivä sitten katsoin erään ohjelman, aiheenaan feminismi... Ymmärrän hyvin sen, että naisilla ja miehillä kuuluisi olla samat oikeudet ja kaikkia pitäisi kohdella tasavertaisina, mutta aika usein tuo aate tuntuu menevän hiukan liiallisuuksiin. Tällä tarkoitan sitä, että jotkin feministit käyttäytyvät sitten taas vuorostaan sortaen miehiä, eivätkä he jätä asiaansa vain tasa-arvoisuuteen. Sen lisäksi tuntuu varsin omituiselta, kun useat feministit ajattelevat, että naiset kaunistautuvat vain ja ainoastaan miehiä varten, ikään kuin haluaisimme aina vain miellyttää vastakkaista sukupuolta. Tärkeintä olisi muistaa, että tasa-arvoisuus ei ole toisen sukupuolen väheksymistä, vaan molempien arvostamista ja kunnioittamista.

Tällä viikolla allekirjoittanutta on koeteltu myös henkisesti aika lailla... Olen jo pidempään saanut erittäin ikäviä kirjeitä, puheluita ja viestejä, viimeisimpänä viestit Facebookin kautta, eräältä ulkomaalaistaustaiselta naiselta ja jollain tavalla tämä on saatava päätökseen. Viime vuoden loppupuolella kävin kyselemässä tietoja mahdollisesta lähestymiskiellosta, mutta vetäydyin sitten vielä miettimään sitä, koska se tuntuu niin kovalta vaihtoehdolta. Kuluneella viikolla olen kuitenkin yllättynyt siitä, kun olen saanut joillekin puolustella sitä, minkä takia haluaisin laillisin keinoin saada tällaisen käytöksen loppumaan - olen joutunut puolustelemaan itseäni omille tutuilleni ja sitä en ole voinut käsittää.

Olen vakaasti sitä mieltä, että mikäli jotain häiriköidään, loukataan, haukutaan tai muuta vastaavaa, tällaisen toiminnan kohde saa ns. suojata itseään, koska ikinä ei tiedä, mitä jotkut voivatkaan tehdä. Jokaisella kuuluu olla mahdollisuus puolustaa itseään, mutta tietysti laillisesti. On mielestäni kohtuutonta, mikäli jonkun käytös tai toimet "tuomitaan" sen vuoksi, että hän haluaa saada jonkun väärin toimivan ihmisen aisoihin - itsekin olen huomannut potevani huonoa omaatuntoa sen vuoksi, että saattaisin aiheuttaa ongelmia tai pahaa mieltä tälle minua häiriköivälle henkilölle. Tiedän, että se on täysin typerää, mutta pitänee katsoa, miten tässä toimii.

Uutta viikkoa kohti mennään silti hyvällä mielellä ja nokka kohti tulevaa :)



Teidän Jasmin

torstai 11. maaliskuuta 2010

Muistutus teille oululaiset...



Arinan vaalithan ovat tässä keväällä tulossa ja tuolta seuraavan linkin takaa näette muun muassa allekirjoittaneen ehdokasnumeron yms.
http://www.s-osuuskauppavaalit.fi/arina/vaalikone/ehdokkaat/fi_FI/jasmin_mantyla/

Muiden ehdokkaiden tietoja voitte katsastaa esim. seuraavasta osoitteesta:
http://www.s-osuuskauppavaalit.fi/arina/ehdokkaat/fi_FI/

Tutustukaa ja muistakaa äänestää, kun siihen liittyvää postia postiluukustanne tipahtaa :)

Teidän Jasmin

perjantai 5. maaliskuuta 2010

Kolmatta viedään!





Maaliskuussa tosiaan olemme jo menossa ja kyllä on tämäkin alkuvuosi äkkiä vierähtänyt, huh hei! Itselläni kaikki aika on oikeastaan mennyt noita työ- ja vastaavia asioita järjestellessä, sekä vapaat ajat ystäviä ja läheisiä tavatessa.

Olympialaiset sitten loppuivat ja monet suomalaiset olivat tulokseemme pettyneitä, mutta kyllä sitä jokaista mitalia silti kuuluu arvostaa. Jääkiekon (sekä miesten, että naisten) mestaruus meni Kanadaan, joka upealla pelillään oli sen täysin ansainnut. Suomen joukkue olisi ollut miesten finaalipelissä ihan väärässä seurassa, ja tuo USA - Kanada -peli olikin pitkiin aikoihin mielenkiintoisinta kiekkopeliä, mitä on nähty! Tuollaista menevää peliä on mahtava seurata ja kyllähän siinä jatkoajalle mentäessä tämän Kanada-fanin kämmenet hikosivat jo aika lailla, mutta lopputulos ilahdutti suunnattomasti :) Mahtavaa!

Torstainen ilta tuli istuttua paikallisyhdistyksemme, eli Pokkisen Kokoomuksen hallituksen kokouksessa ja mukavahan se oli taas noita ihania hallituskumppaneita nähdä ja asioita yhdessä suunnitella.


Tässä on saanut taas myös hieman ihmetellä sitä, kuinka jotkut ihmiset jaksavat häiriköidä toisia ja oikein olan takaa - pitää vaan jaksaa ja mikäli sellainen ei lopu, täytyy keksiä ratkaisut tilanteeseen. Itse olen aina yrittänyt vain keskittyä omiin asioihini ja omaan elämääni, niin sitä on hankala käsittää sellaisia tyyppejä, jotka vaan seuraavat toisten tekemisiä ja käyttäytyvät aivan hullusti. No, kai sitä pitäisi antaa kaikkien kukkien kukkia, mutta tietyssä vaiheessa ei vaan voi enää ajatella niin. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei kukaan saa käyttäytyä inhottavasti toisia kohtaan ja kaikissa asioissa kulkee jokin raja.

Joka tapauksessa oikein ihanaa viikonloppua teille - itse viihdyn nämä pari päivää kavereideni seurassa ja jos sitä ehtisi erästä koko ajan reissun päällä olevaa ystävääkin näkemään :) Sellainen piristää kummasti ja saa paremmalle mielelle.

Teidän Jasmin

Osallistujat